Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Norg Multifunctional Center De Brinkhof European Heritage Days Noordenveld Veenhuizen

Norg Verrast Tijdens Open Monumentendagen

Multifunctioneel Centrum De Brinkhof in Norg Trok Veel Bezoekers

Norg – Het Multifunctioneel Centrum (MFC) De Brinkhof in Norg was tijdens de Open Monumentendagen het decor van diverse activiteiten. Het monument trok veel bezoekers die genoten van optredens, excursies en tentoonstellingen.

Muzikale Optredens en Rondleidingen

Gedurende het weekend vonden er in De Brinkhof verschillende muzikale optredens plaats. Bezoekers konden luisteren naar koren, bands en solisten. Daarnaast werden er rondleidingen gegeven door het historische gebouw, waarbij de gidsen vertelden over de rijke geschiedenis van het pand.

Tentoonstellingen en Workshops

Ook waren er in het MFC verschillende tentoonstellingen te bezichtigen. Zo kon men kennismaken met de geschiedenis van Norg en de omliggende dorpen. Daarnaast waren er workshops waar bezoekers zelf aan de slag konden met oude ambachten zoals spinnen en weven.

Erfgoed van Noordenveld

De Open Monumentendagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij monumenten in heel Nederland hun deuren openen voor het publiek. Het thema van dit jaar was 'Duurzaam Duurzaam'. De Brinkhof is een van de vele monumenten in de gemeente Noordenveld die tijdens het weekend te bezoeken waren.

Veenhuizen Ook Populair

Ook in Veenhuizen, een andere plaats in de gemeente Noordenveld, was er veel belangstelling voor de Open Monumentendagen. Daar konden bezoekers onder meer een bezoek brengen aan het Gevangenismuseum en het Veenpark.

Conclusie

De Open Monumentendagen waren in Noordenveld een groot succes. Veel bezoekers genoten van de activiteiten en tentoonstellingen in het Multifunctioneel Centrum De Brinkhof in Norg. Dit evenement is een mooie manier om het culturele erfgoed van de gemeente te ontdekken en te waarderen.


Komentar